Detalii privind controalele la firmele sucevene: Șase persoane au fost prinse deținând țigări de contrabandă, una fiind reținută pentru 24 de ore


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, miercuri, controale la patru societăți comerciale din județul Suceava.

În completare celor relatate, menționăm că polițiștii au întocmit șase dosare penale privind contrabandă, față de tot atâtea persoane prinse în flagrant cu țigări de contrabandă.

Mai mult decât atât, o femeie (30 ani) a fost reținută pentru 24 de ore și urmează fă fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Mai menționăm și faptul că, pe lângă țigări, polițiștii au găsit și 155 litri de alcool de proveniență dubioasă. Cantitatea a fost ridicată pentru cercetările ulterioare, care continuă de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub supravegherea procurorilor de caz.


Intră acum și în grupul de