Constructorii vor primi o parte din datoriile pentru lucrarile executate anul trecut la scolile sucevene


Intră acum și în grupul de

Firmele care au executat lucrări de construcţii la instituţiile de învăţământ din judeţul Suceava vor primi din această lună o parte din bani. Şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă că „din ultima hotărâre de anul trecut, a fost repartizat circa 28-30 la sută din fondul prevăzut în anexa din acea hotărâre”.

Precizăm că prin Anexa 3 a Hotărârii de Guvern privind plata datoriilor la lucrările executate în 2009 şi nedecontate la 54 de şcoli, a fost alocată pentru judeţul Suceava suma de 6.610 mii lei, bani care vor fi transferaţi din această lună.

„Când vor veni aceşti ani încă nu ştim cu exact. Eu am făcut demersuri la Minister pentru ai primi”, a precizat Petru Carcalete, cu menţiunea că toate lucrările sunt în momentul de faţă sistate. „Cei care au lucrat au depăşit cu mult volumul lucrărilor efectuate faţă de volumul lucrărilor plătite”, a afirmat Petru Carcalete.

În opinia şefului IŞJ Suceava, anul acesta se va plăti o bună parte din bani, pentru ca în semestrul I toată datoria să fie achitată „iar în semestrul II vom avea o nouă hotărâre”.


Intră acum și în grupul de