Elevii din județul Suceava au oportunitatea de a susține gratuit examenul Cambridge English B2 și C1

Twinkle Star Exam Centre va organiza o evaluare gratuită a nivelului de limba engleză. Astfel, toți elevii din județul Suceava au oportunitatea de a susține, în data de 19 iunie 2021, examenul Cambridge English B2 First for Schools (FCE) sau C1 Advanced (CAE).

Testarea inițială se va desfășura online, în data de 13 februarie, în intervalul orar 10:00-12:00, iar în urma acesteia fiecare elev va obține recomandarea în vederea susținerii examenului Cambridge care i se potrivește.

Înscrierea la pre-testare poate fi făcută de elevii suceveni trecând pe acest link.

Twinkle Star Exam Centre anunță că a fixat în calendar în acest an peste 80 de sesiuni de examene Cambridge ce includ toate nivelurile de studiu, programate în diferite orașe din țară. Din anul 2008 până în 2020, un număr de 8.090 de candidați au obținut un certificat Cambridge cu susținerea Twinkle Star.

“Ne bucurăm să organizăm sesiuni de examene Cambridge în orașe importante din țară iar faptul că suntem și centru de pregătire cu o experiență de peste 12 ani ne oferă o expertiză pe care dorim să o împărtășim cu profesori interesați de maximizarea rezultatelor candidaților pe care îi susțin pentru obținerea certificatului Cambridge”, a declarat Ruxandra Rață-Bucevschi, managerul Twinkle Star Exam Centre.