Primaria Suceava, actionata in instanta pentru gropile din oras


Intră acum și în grupul de

Municipalitatea suceveană se confruntă cu o situaţie nemaiîntâlnită până în prezent. Doi suceveni au acţionat în instanţă Primăria, prin firma de asigurare, pentru că şi-au stricat autoturismele din cauza stării drumurilor din oraş.

Potrivit primarului Ion Lungu, procesele sunt pe rol şi nu a fost pronunţată o soluţie definitivă. El a mai spus în cadrul conferinţei de presă de joi că nu ştie valoarea daunelor cerută de cei doi.

Edilul-şef al Sucevei a declarat în urmă cu o săptămână că are insomnii privind starea străzilor din municipiul după topirea zăpezii, arătând că în această iarnă îngheţul şi dezgheţul repetat a determinat infiltrarea apei în asfalt şi distrugerea acestuia.

El a apreciat că după topirea zăpezii pe străzile Sucevei va fi un dezastru şi că până în luna aprilie vor fi executate lucrări de plombare la rece a gropilor din asfalt.

Lungu consideră că este o problemă de interes naţional pentru că această situaţie se înregistrează în toată ţara şi consideră că autorităţile centrale ar trebui să se sesizeze şi să găsească o nouă formulă pentru compoziţia asfaltului care să facă faţă actualelor condiţii climatice.


Intră acum și în grupul de