Probleme cu legea pentru trei adolescenți care au incendiat „în joacă” o plasă de insecte de la geamul unui apartament din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei adolescenți au fost prinși după ce au incendiat o plasă de insecte de la geamul unui apartament din municipiul Suceava.

Incidentul s-a produs joi seara, proprietarul apartamentului sesizând imediat Poliția. Astfel, la scurt timp, cei trei au fost identificați pe bulevardul George Enescu, în zona stației TPL Catedrală.

Este vorba despre un adolescent de 15 ani și unul de 13 ani din comuna Pătrăuți și un alt adolescent de 13 ani din Suceava. Toți trei au fost conduși la sediul Poliției unde au recunoscut fapta, declarând că au aprins plasa de insecte în joacă.

În aceste condiții, polițiștii au întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”. Totodată, adolescenții au fost încredințați părinților la finalul întocmirii documentelor.

De menționat că în aceeași seară, un incendiu a fost provocat intenționat în scara unui bloc de pe strada Lalelelor din Suceava. Astfel au fost afectate patru uși ale apartamentelor situate la etajul doi. Deocamdată este cert faptul că incendiul a fost provocat intenționat, iar polițiștii îi caută pe autorii faptei.


Intră acum și în grupul de