Laser de ultima generatie pentru tratamente de infrumusetare, la Policlinica Bethesda


Intră acum și în grupul de

Un aparat Laser Cutera, unic în Moldova, în valoare de 120.000 de euro a fost achiziţionat de Policlinica Bethesda din Suceava, pentru extinderea gamei tratamentelor de chirurgie vasculară, estetică şi cosmetică . „Achiziţia acestui aparat a fost posibilă în urma deciziei Guvernului de neimpozitare a profitului reinvestit, aceasta a fost o motivaţie. Apoi m-am gândit că am fost nominalizat ca cetăţean de onoare a oraşului Suceava datorită contribuţiei mele în sistemul de sănătate şi cel social, dar eu cred că am făcut totuşi prea puţin şi de aceea voi căuta să aduc sistemul de sănătate din judeţul Suceava la un nivel care să-mi facă cinste. Am avut o colaborare foarte bună cu băncile care au fost foarte înţelegătoare şi mi-au dat credit de circa 5 miliarde lei vechi, în condiţii avantajoase şi în termen corespunzător. Este un aparat Laser Cutera, cu multiple posibilităţi, este singurul din Moldova, iar în ţară se mai găsesc 4, două fiind în Bucureşti”, a precizat managerul Policlinicii Bethesda, medicul Ştefan Puşcaşu.

Laserul Cutera poate fi folosit la tratarea varicelor de pe picioare sau vasele plesnite de pe faţă, dar şi pentru tratamente de întinerire a feţei şi de înfrumuseţare.

„Laserul Cutera are foarte multe posibilităţi, fiind mai multe patologii în care poate fi folosit. În tratamentul leziunilor vasculare, de la nivelul feţei şi al membrelor inferioare, e ultima tehnologie laser folosită în întreaga lume. Tratează trans-cutanat, fără cicatrice şi semne, şi vase cu un diametru de 2-3 milimetri, care sunt rezolvate rapid. Ele sunt distruse şi dispar imediat, cele mai mici, iar cele mai mari apar ca o mică umbră albăstruie. În urma tratamentului nu apar cicatrice şi nici semne. Este o tehnologie nedureroasă, cu efect rapid, chiar imediat, iar pacientul poate pleca imediat acasă şi îşi poate relua activităţile zilnice. Este nevoie după aceea să nu se expună la soare şi să nu facă efort”, a spus medicul specialist în chirurgie plastică, dr. Radu Petrea.

Pentru un tratament de 30 minute se plăteşte 100 euro.

Femeile dar şi bărbaţii care doresc să arate mai bine, să scape de mustaţă sau de părul de pe picioare pot apela la tratamentele cu laser, la preţuri care diferă de la caz la caz. Un epilat de mustaţă costă 40 de euro, un epilat pe picioare costă 300 euro, liftingul e 500 euro sedinţa, la fel şi pillingul facial.

„Aparatul poate fi folosit pentru tratamente de întinerire şi înfrumuseţare, la femei cât şi la bărbaţi, fiind mai multe metode, în funcţie de problema tratată. Tratamentul este nedureros, poate fi făcut şi într-o pauză de masă. Pot fi tratate ridurile fine, tenul îngroşat, pori dilataţi, discromii, laserul poate rezolva problemele de textură şi luminozitate ale pielii. Se poate face epilare definitivă, sunt mai multe tipuri de aparate care fac acest lucru, dar metoda aceasta e unică în lume şi e foarte eficientă. Mai sunt tratamente pentru cuperoză, eficiente şi comode”, a precizat dr. Ingrid Petrea, de asemenea chirurg plastician.


Intră acum și în grupul de