Tânăra grav rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul la Gura Humorului rămâne în comă, iar cealaltă tânără s-a ales cu mai multe traumatisme. Ele se deplasau pe un drum închis circulației publice // Detaliile accidentului


Intră acum și în grupul de

Două tinere au fost grav rănite, una fiind în comă, după ce răsturnat cu ATV-ul la Gura Humorului.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 12:30, pe drumul forestier Pârâul Bocanci.

Ambele tinere implicate au câte 20 de ani și sunt din Iași. Astfel, ele se deplasau cu ATV-ul spre Vf. Toaca, în afara localității Gura Humorului, pe un sector de drum nedeschis circulaţiei publice.

Ca urmare a conducerii imprudente pe un drum cu declivităţi şi acoperit cu zăpadă topită, tânăra care conducea a pierdut controlul asupra direcţiei în momentul urcării unei pante şi a căzut într-o râpă în partea stângă a direcţiei sale de mers.

Astfel, conducătoare ATV-ului a fost strivită sub vehicul, fiind găsită în stare de inconștiență. Ea a fost transportată mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar apoi la SJU Suceava, fiind în comă de gradul 4 și având politraumatism și hemoragie subturală.

Cealaltă tânără s-a ales cu răni mai puțin grave, având traumatism la hemitorace drept şi traumatism coloană dorsală.

Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, chiar dacă evenimentul rutier nu întruneşte condiţiile cumulative pentru a fi catalogat ca şi accident rutier, întrucât nu s-a produs pe un sector de drum deschis circulaţiei publice.


Intră acum și în grupul de