O tânără băută din Vatra Dornei a intrat cu mașina prin gard în curtea unui localnic


Intră acum și în grupul de
Imagine ilustrativă

O tânăr de 29 de ani din Vatra Dornei este cercetată penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice după ce a intrat cu mașina printr-un gard în curtea unui localnic.

Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, vineri seara, că pe strada Chiliei din municipiul Vatra Dornei, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, Irina M. (29 ani), din Vatra Dornei, în timp ce conducea un autoturism Opel, pe strada Chiliei din municipiul Vatra Dornei către Argestru, ajunsă într-o curbă ușoară la stânga, pe fondul vitezei neadaptate  la condiţiile de drum, carosabil acoperit de polei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat părăsind partea carosabilă prin dreapta, a pătruns în gardul ce împrejmuieşte un imobil și s-a oprit în curtea acestuia.

 În urma coliziunii, au rezultat doar pagube materiale, nefiind victime omeneşti.         

Întrucât tânăra avea halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În acest caz s-a întocmit dosar e penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea uni vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.


Intră acum și în grupul de