Operatiunea „maturoiul” revine in forta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În aşteptarea Sărbătorilor Pascale, administraţia publică locală nu stă degeaba.
Începând cu prima zi a acestei luni, a fost redemarată marea acţiune de curăţenie şi pregătire a municipiului reşedinţă de judeţ. Conform conducerii Primăriei, campania se va derula în trei etape. Prima dintre ele a demarat deja şi va tine până pe data de 15 martie, fiind urmărite îndepărtare gheţii şi împrăştierea zăpezii pentru topirea mai rapidă a acesteia. În paralel, se vor derula ample acţiuni de cosmetizare a copacilor.

“Când vremea va permite, adică se va mai usca, vom acorda o atenţie sporită reabilitării imaginii parcurilor şi a spaţiilor verzi din oraş”, a declarat primarul Ion Lungu, în cadrul ultimei conferinţe de presă, susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Tot atunci, edilul-şef sucevean a anunţat că în cadrul celei de-a doua etape a programului de curăţenie se va implica personal alături de angajaţii din cadrul Direcţiei Domeniului Public şi i-a invitat şi pe toţi membrii asociaţiilor de proprietari să intervină alături de autorităţi în acest proiect.

Pentru a spori interesul sucevenilor, Ion Lungu a mai ţinut să adauge că şi în acest an sunt premii puse în joc. Este vorba de concursul în care se stabileşte cea mai activă şi mai cointeresată asociaţie de proprietari, iar premiile nu sunt deloc mici.
Locul 1 este recompensat cu 20.000 de lei, al doilea cu 15.000 de lei, al treilea cu 10.000 de lei, iar asociaţia care va ocupa poziţia a patra va fi recompensata cu nu mai putin de 50 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de