Trei jucători la păcănele evacuați dintr-un local din Mihoveni. Comuna Șcheia este în „scenariul roșu”, fiind interzise jocurile de noroc.


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Șcheia au evacuat, sâmbătă seara, o sală de jocuri de noroc din satul Mihoveni după ce au fost alertați prin TelVerde ce se încalcă dispozițiile legale privind interzicerea funcționării unor asemenea unități pe perioada în care comuna este în „scenariul roșu” având o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

O persoană anonimă a sesizat prin TelVerde că la un magazin din Mihoveni sunt persoane ce joacă la aparate.

Polițiștii au descins la punctul de lucru din Mihoveni al unei firme care are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băutură și tutun, magazinul fiind format dintr-o clădire în care se desfășoară activități de comerț, iar în continuarea acesteia o încăpere în care sunt amplasate 2 aparate tip slot-machine, în funcțiune.

Accesul în sala de jocuri se face pe o ușa exterioară, iar în interior au fost identificate trei persoane din Mihoveni.

În urma discuțiilor purtate cu gestionara, care de regulă lucrează la punctul de lucru de pe raza satului Stroiești, a rezultat faptul că aceasta nu cunoștea faptul că localitatea Șcheia se află sub incidența scenariului roșu conform Hotărârii nr. 38 a C.J. Suceava.

Firma a fost sancționată prin reprezentant, iar persoanele prezente în incinta sălii de joc au părăsit zonă.


Intră acum și în grupul de