Rădăuți: Distribuirea pachetelor cu alimente din cadrul programului POAD începe pe 16 februarie


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Rădăuți a anunțat, luni, distribuirea pachetelor cu produse alimentare. Este vorba despre pachetele cu alimente din cadrul programului POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate susținut de UE.

Astfel, distribuirea va avea loc începând cu data de 16 februarie 2021, în intervalul 11:00 – 13:00, de la depozitul din str. Piața Unirii nr. 32 (parcarea blocurilor turn, în spatele CEC).

Primăria Rădăuți precizează că pot beneficia de ajutoare următoarele categorii de persoane:

  1. Persoane singure și familii cărora le este stabilit, prin dispoziția scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) în baza Legii nr. 416/2001
  2. Familii beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (alocație complementară) în baza Legii nr. 277/ 2010.

Totodată, după finalizarea distribuției pachetelor pe listele inițiale, se va face distribuția pe liste suplimentare, persoanelor dependente cu handicap grav accentuat, a menționat sursa citată.

Înscrierea pe listele suplimentare se va face numai pe bază de cerere, cu prezentarea copiilor după acte de identitate și acte doveditoare. Distribuirea pachetelor se va realiza în limita stocului disponibil, până la epuizarea lui.

De menționat că documentele necesare se depun la Direcția de Asistență Socială Rădăuți, str. Volovățului nr. 47.


Intră acum și în grupul de