A fost trimis în judecată tânărul care l-a accidentat cu autoutilitara pe unchiul său, l-a transportat la domiciliu și l-a lăsat să moară cu ambele picioare fracturate


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a informat, joi, că a dispus trimiterea în judecată a bărbatului care l-a accidentat cu autoutilitara pe unchiul său, l-a transportat la domiciliu și l-a lăsat să moară.

News Bucovina a relatat anterior despre acest caz ce a avut loc în data de cinci ianuarie 2021. Atunci, tânărul a acroșat cu autoutilitara un bărbat ce se deplasa pe marginea unui drum public. Impactul a fost puternic, astfel încât pietonul a fost proiectat la sol, suferind răni grave, inclusiv fracturi la ambele picioare.

După impact, șoferul a observat că pietonul rănit este chiar unchiul său. Astfel, el l-au urcat în autoutilitară și l-a transportat la locuința acestuia, unde l-a lăsat să moară știind că bărbatul locuia singur și nu se putea deplasa din cauza rănilor. Peste două zile de suferință bărbatul a încetat din viață din cauza „insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă hemoragiei externe secundară fracturilor deschise”.

Ulterior, tânărul a fost arestat preventiv. El va fi judecat pentru săvârșirea infracţiunilor de violenţă în familie cu raportare la infracțiunea de omor, modificarea şi ştergerea urmelor accidentului fără acordul echipei de cercetare la faţa locului şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie.


Intră acum și în grupul de