Suceava: Doi pietoni, de 8 și 15 ani, răniți în două accidente rutiere diferite ce au avut loc în aceeași zi. Ambii au fost acroșați în timp ce traversau regulamentar strada


Intră acum și în grupul de

Doi pietoni suceveni au avut de suferit din cauza șoferilor care nu le-au cedat trecerea. Este vorba de două accidente diferite, dar similare, ce au avut loc joi seara în municipiul Suceava, informează IPJ Suceava.

Primul s-a produs în jurul orei 18:00, pe strada Calea Unirii. Astfel, o fată de opt ani traversa strada pe trecerea de pietoni, amenajată și semnalizată corespunzător.

În aceste condiții, ea a fost acroșată de o conducătoare auto de 40 ani, tot din Suceava. Pietonul a fost rănit ușor și transportat la spital.

În aceeași seara, un accident similar s-a produs pe strada Cuza Vodă. Mai exact, o adolescentă de 15 ani a fost acroșată pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

După accident, șoferul (19 ani) din Ipotești a oprit și a discutat cu adolescenta, rămânând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a tinerei să se întâlnească ulterior, apoi el părăsind locul accidentului.

În jurul orei 23:00 însă, adolescenta s-a deplasat împreună cu tatăl său la spital, astfel fiind informați și polițiștii despre evenimentul rutier. La scurt timp, aceștia l-au identificat pe conducătorul auto.

De menționat că cei doi șoferi implicați nu erau băuți, iar în ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, potrivit IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de