FOTO // Trei cazuri de contrabandă cu țigări depistate și 56 de amenzi aplicate de jandarmii suceveni într-un singur weekend


Intră acum și în grupul de

În weekendul 20-21 februarie, jandarmii suceveni am amendat 56 persoane, dar au și efectuat acțiuni de informare printre turiștii aflați pe traseele montane, pe pârtii și în stațiunile turistice, a informat luni Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

Potrivit sursei citate, 28 de amenzi și 43 avertismente au fost aplicate în contextul Covid-19, în valoare de 15.200 lei. De cele mai dese ori sucevenii au fost sancționați pentru că nu au purtat mască sau pentru că s-au aflat afară nejustificat în intervalul 23:00-05:00.

Alte 28 de amenzi și trei avertismente, în valoare de 7.100 lei, au fost aplicate pentru tulburarea ordinii publice, a liniștii locuitorilor, participare la scandal și consum de băuturi alcoolice în spații publice. De asemenea, echipajele de jandarmi de pe raza municipiului Fălticeni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de contrabandă cu țigări, a precizat IJJ Suceava.


Intră acum și în grupul de