Un fălticenean de 20 ani s-a dat drept polițist și a tâlhărit o persoană, furând un telefon mobil. El a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (20 ani) din Fălticeni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma propunerii formulate, în data de 24 februarie, de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Tânărul este cercetat penal pentru tâlhărie calificată, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Mai exact, în noaptea de 21/22 februarie, în jurul orei 04:00, el a mers la locuința unui localnic, unde mai mulți tineri consumau alcool. Atunci, prezentându-se drept polițist, el i-a solicitat unui tânăr (22 ani) să se stea culcat, apoi s-a așezat peste el și i-a furat telefonul mobil.

Totodată, tânărul a aplicat forța fizică și i-a sustras persoane un telefon mobil în valoare de 680 lei. Persoana agresată a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale din cauza traumatismelor.

Autorul faptei a fost identificat și reținut rapid. Totodată, a fost recuperat și telefonul furat, pe care l-a predat concubina tânărului.

De menționat că, ancheta Poliției a stabilit că un alt tânăr l-a chemat intenționat pe autorul tâlhăriei în locuința unde tinerii consumau băuturi alcoolice. Astfel, persoana respectivă este cercetată pentru complicitate la tâlhărie calificată.


Intră acum și în grupul de