Accident rutier în fața Primăriei Suceava comis de un șofer băut. Alți doi conducători auto băuți au fost prinși duminica în traficul din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un sucevean (42 ani), care s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a comis un accident rutier în urma căruia au fost avariate două mașini.

Impactul s-a produs duminică seara, în fața Primăriei Municipiului Suceava. Concret, bărbatul conducea un autoturism marca Audi pe banda a doua a Bulevardului 1 Mai, având direcția de deplasare dinspre centru spre cartierul Obcini.

Imagine ilustrativă

Astfel, ajungând în faţa Primăriei, suceveanul a intrat în coliziunea cu o mașină ce staționa la culoarea roșie a semaforului de la intersecția cu str. Universităţii. Cauza principală a accidentului a fost stabilită de către polițiști ca fiind nepăstrarea unei distanțe regulamentare în mers.

Pe lângă asta însă a fost demonstrat că șoferul vinovat de accident avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiții, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.

Tot cu dosare penale s-au ales și alți doi șoferi suceveni prinși în trafic băuți, în aceeași zi.

Mai exact, pe raza comunei Șaru Dornei a fost depistat un localnic (50 ani) care conducea având 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.        

Peste câteva ore, pe raza satului Siliștea, orașul Liteni, a fost prins în trafic un bărbat (52 ani) din județul Dâmbovița care avea 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de