Primarul Lungu apeleaza din nou la „intelegerea, rabdarea si solidaritatea” sucevenilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Trenul nu trece de mai multe ori prin gară”, a afirmat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu, referindu-se la oportunitatea efectuării de lucrări de reabilitare şi modernizare a sistemului de termoficare, a reţelei de alimentare cu apă potabilă şi a canalizării oraşului.

„Avem şansa să beneficiem de fonduri europene pentru aceste lucrări şi nu trebuie ratate”, a spus edilul-şef sucevean, care a subliniat că timp de 15 ani nu s-a făcut nimic în acest sens. El a făcut apel la „înţelegerea, răbdarea şi solidaritatea cetăţenilor oraşului” faţă de situaţia existentă determinată de aceste lucrări. „Este un haos asumat, acceptat”, a spus Lungu.
Ion Lungu a subliniat că lucrările se fac etapizat, după un anumit program şi că înainte ca şanţurile să fie acoperite este necesar să fie verificat montajul tuturor conductelor. „Nu lucrez electoral. Oamenii m-au votat pentru reconstrucţia oraşului”, a spus Lungu care a recunoscut că sunt situaţii „la limită” pe anumite străzi din oraş. „Şi eu, când merg acasă, îmi las maşina la 200 de metri şi merg pe o cărăruşă până la bloc. Asta e situaţia”, a spus primarul.

Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că săptămâna trecută PD-L a organizat o “analiză politică” a situaţiei traficului rutier din municipiu care a fost necesară întrucât Suceava este “într-un haos al străzilor desfundate”, cu “un trafic haotic”, iar fiecare parchează unde doreşte. “Lucrurile astea nu pot continua”, a spus deputatul PDL, care a arătat că la această întâlnire s-au stabilit măsurile ce urmează să fie adoptate de Primărie în colaborare cu Poliţia Rutieră pentru fluidizarea traficului.


Intră acum și în grupul de