Peste 1,5 milioane lei au fost investiți anul trecut de Delgaz Grid pentru modernizarea și extinderea rețelei de distribuție a gazelor din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Delgaz Grid a informat, vineri, că sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Suceava a fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de aproximativ 1,4 kilometri, principalele lucrări fiind în zona Calea Unirii din mun. Suceava.

Totodată, s-au realizat și lucrări de protecție catodică a conductelor din oțel, în localitățile Siminicea, Frasin, Bucșoaia și Fălticeni, în timp ce în mun. Suceava a fost pusă în funcțiune o stație de reglare-măsurare a gazelor naturale, arată sursa citată.

Delgaz Grid mai menționează că, lucrări importante s-au derulat și pentru extinderea sistemului de distribuție, fiind puși în funcțiune apoximativ 9,8 kilometri de rețele ce deservesc noi consumatori.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție vor continua și în acest an, anunță Delgaz Grid.

Au fost programate înlocuiri ale rețelei de gaz pe o lungime de 5 kilometri, valoarea investițiilor depășind 1,7 milioane de lei. Cele mai importante lucrări prevăzute a fi demarate sunt în zonele b-dul George Enescu și str. Mitropoliei, din Suceava.


Intră acum și în grupul de