Patru bărbați din Vicovu de Sus sunt cercetați pentru tâlhărie după ce au intrat neinvitați în apartamentul unui tânăr pentru a-i întoarce o datorie, dar i-au furat actele și banii


Intră acum și în grupul de

Patru persoane din Vicovu de Sus au fost reținute, miercuri, pentru 24 de ore și cercetate penal pentru tâlhărie calificată.

Cercetările polițiștilor au arătat că, în seara de miercuri, un tânăr din Siret a fost sunat de un cunoscut (20 ani), care a venit să-i dea o datorie. Cel din urmă a fost invitat în apartament, însă el a venit cu alți trei prieteni, cu vârste cuprinse între 28 și 32 ani.

Astfel, între cei patru și proprietarul apartamentului a izbucnit un conflict, oaspeții neinvitați plecând cu tot cu un ghiozdan care se afla în holul apartamentului. În el erau portofelul, cardul bancar, permisul de conducere și cartea de identitate a proprietarului.

Ulterior, în jurul orei 01:25, cei patru au fost reținuți pe raza orașului Vicovu de Sus. Ei sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

Reținuții urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți care va dispune cu privire la oportunitatea luării unei alte măsuri preventive.      


Intră acum și în grupul de