Dosar penal pentru o femeie din Stulpicani care și-a abandonat cei șase copii minori, plecând la un amant. Copiii vor rămâne în grija tatălui, întors de urgență din Anglia


Intră acum și în grupul de

Caz ieșit din comun în localitatea suceveană Stulpicani. O femeie (37 ani) și-a abandonat cei șase copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, plecând, cel mai probabil, la un amant.

Cazul a fost sesizat în seara de 11 martie, de către mai mulți localnici.

Apropiații femeii au declarat că ea discuta frecvent pe rețele de socializare cu un bărbat. Imagine ilustrativă

Fiul femeii (14 ani), a declarat că în seara respectivă, mama și-a făcut bagajul și a plecat la un prieten. Adolescentul nu a putut preciza alte detalii.

Astfel, cei șase copii minori au fost lăsați singuri în noapte. A doua zi, ei au rămas în grija surorii lor (21 ani) care s-a întors în localitate. De asemenea, tatăl lor, care a fost plecat la muncă în Anglia, se va întoarce de urgență pentru a avea grijă de copii.

Apropiații femeii au declarat că ea discuta frecvent pe rețele de socializare cu un bărbat și cel mai probabil a plecat împreună cu el.

Femeia este cercetată penal pentru abandon de familie. Totodată, despre caz a fost informat și Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani.


Intră acum și în grupul de