Amenzi de 17.000 de lei aplicate de polițiști persoanelor din barul din Arbore unde un bărbat a fost omorât în bătaie


Intră acum și în grupul de

Poliția orașului Solca a efectuat, sâmbătă, un control privind respectarea măsurilor SARS-CoV- 2 în noaptea de vineri spre sâmbătă în incinta unui bar din comuna Arbore, unde în ziua precedentă a avut loc și o agresiune soldată cu decesul unei persoane.

În urma verificărilor efectuate pe parcursul zilei de sâmbătă au fost identificate 8 persoane, care la momentul comiterii faptelor nu au respectat prevederile legislației fapt pentru care au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.000 lei.

Astfel, a fost sancţionat contravenţional cu 5000 de lei administratorului localului, un bărbat de 47 ani, din Arbore, iar un barman, un tânăr de 20 ani din  Arbore, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 lei şi cu avertisment.

De asemenea, opt clienți ai barului cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani au fost sancţionați cu amenzi în valoare de 1.500 lei fiecare.

Reamintim că vineri seara, în jurul orei 23.30, Gheorghe Nicanor B. (30 ani) se afla  în interiorul unui bar din Arbore și consuma băuturi alcoolice împreună cu mai mulți prieteni.

La un moment dat în bar a intrat Vasile C. (34 ani), din orașul Cajvana, iar în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 30 ani i-a aplicat acestuia, cu intenție, multiple lovituri de pumn și picioare, atât în zona capului cât și la nivelul corpului, cauzându-i leziuni grave, care în scurt timp au condus la deces.

Agresorul a fost identificat și ridicat cu sprijinul S.A.S de la locuința sa, din localitatea Arbore, în jurul orei 02:30, fiind condus la Postul de Poliție Arbore.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Rădăuți, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie efectuată autopsia, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la deces.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Intră acum și în grupul de