Ordin de interdicție și internare în spital pentru un bărbat din Grămești care și-a amenințat soția și și-a tras de păr și lovit fata adolescentă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 60 de ani din Grămești a primit ordin de restricție după ce a fost violent cu soția și fiica sa adolescentă.

Soția bărbatului a sesizat, sâmbătă seara, prin112, comportamentul violent al soțului care era băut.

Acesta a venit la domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și a început să facă scandal, adresându-i soției sale amenințări cu acte de violență, iar la un moment dat a tras-o de păr pe fiica sa în vârstă de 15 ani și a lovit-o.

Ulterior, un consătean care mergea pe drumul din fața locuinței, a încercat să aplaneze conflictul, moment în care a fost lovit de către agresor cu capul în zona feței.         

Polițiștii prezenți la fața locului au întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent ca viața și integritatea fizică a soției și fiicei bărbatului și a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În baza ordinului de protecție provizoriu, bărbatului i s-a pus în vedere să părăsească temporar locuința, să păstreze o distanță minimă de 100 m fața de soția și fiica sa precum și față de locuința acestora.

Polițiștii l-au transportat pe agresor la Spitalul de Boli Cronice Siret, în vederea internării nevoluntare, întrucât acesta nu coopera cu polițiștii și prezenta tulburări de comportament.

În acest caz se fac cercetări pentru „violență în familie” și „lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de