Bărbat din Moldovița, reținut după ce a condus o mașină fiind băut bine și neavând permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Moldovița și-a petrecut duminica în arestul Poliției Suceava după ce, chiar de dimineață, s-a urcat la volan fiind băut bine și neavând permis de conducere. El riscă arest preventiv, dacă propunerea va fi acceptată de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul de 46 ani a fost prins duminică, 14 martie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bisericii din localitatea menționată și intenționa să pătrundă pe un drum județean.

Duminică, la 9 dimineața, bărbatul conducea o mașină având 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Imagine ilustrativă

Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe lângă asta, verificările în bazele de date ale Poliției Române au confirmat faptul că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Astfel, el a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.

Bărbatul este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de