Capu Câmpului: Un adolescent și mama lui, agresați de concubinul femeii. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal, iar bărbatul a fost internat la Psihiatrie


Intră acum și în grupul de

Un copil (14 ani) și mama acestuia (57 ani) au fost agresați de concubinul femeii, care a provocat un scandal din cauza banilor. Bărbatul este cercetat penal.

Cazul s-a produs în data de 18 martie, în comuna Capu Câmpului. Astfel, între doi concubini (ambii de 57 ani) a izbucnit un conflict legat de bani. La un moment dat, bărbatul a devenit agresiv nu doar verbal, ci și fizic.

El a tras-o de păr pe femeie, care a fugit speriată de acasă. Peste aproximativ 20 de minute, ea s-a întors acasă împreună cu fiul său care venea de la școală.

Atunci, bărbatul din nou a agrest femeia, care din nou a reușit să fugă, căutând ajutor în sat. În acest timp, băiatul a rămas în casă cu agresorul, care l-a lovit pe adolescent.

Ulterior, fiind anunțate autoritățile, femeia a primit îngrijiri medicale. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Aceștia au constatat că bărbatul prezenta tulburări de comportament, mai ales că el e cunoscut în evidențele medicale cu probleme neuropsihice. Prin urmare, bărbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, unde va fi internat.

Pe lângă asta, el este cerceta penal într-un dosar privind infracțiunea de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de