Amendă de 5.000 lei pentru o firmă care abandona deșeuri de construcții pe terenuri virane dintr-o localitate din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Comisarii Gărzii de Mediu Suceava au aplicat o amendă și un avertisment unui operator economic sucevean care a depozitat necorespunzător deșeurile.

Potrivit unui comunicat al instituției, emis pe 23 martie, controalele au fost efectuate în urma unei sesizări privind disconfortul provocat vecinătăților prin abandonări de deșeuri din activitatea de construcții.

Deșeurile provocau disconfort localnicilor. Foto: facebook/Garda De Mediu Suceava

Firma cu obiect de activitate în lucrări de construcții arunca deșeurile pe terenuri virane dintr-o localitate din județul Suceava.

„Comisari din cadrul CJ Suceava au efectuat un control pe linie de protecție a mediului la operatorul economic constatând depozitari necorespunzătoare de deșeuri provenite din demolări/reabilitări de construcții pe un teren proprietate și totodată s-a constatat că nu se întocmește evidenta gestiunii deșeurilor pentru deșeurile rezultate din activitate”, se arată în comunicat.

Au fost stabilite măsuri de remediere. Foto: facebook/Garda De Mediu Suceava

Astfel, în urma celor constatate, a fost aplicată o amendă de 5.000 lei și un avertisment. Totodată, comisarii au stabilit măsuri în vederea remedierii deficiențelor constatate.


Intră acum și în grupul de