Polițiștii au prins autorul unui furt dintr-un imobil din Câmpulung Moldovenesc. Bărbatul este recidivist și se afla sub control judiciar într-un alt dosar penal


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au reușit să identifice autorul unui furt de la un imobil aflat în construcție pe raza municipiului.

Furtul a fost comis în data de 23 martie. Proprietarul, un bărbat care locuiește în prezent la Iași, a sesizat Poliția despre faptul că din locuința sa din Câmpulung Moldovenesc au dispărut patru baterii de baie și un prelungitor pentru curent electric. Prejudiciul a fost evaluat la 900 lei.

În momentul comiterii furtului, bărbatul era sub control judiciar într-un alt dosar penal. Foto simbol

La scurt timp, lucrătorii BIC Câmpulung Moldovenesc au reușit să identifice făptașul – localnicul G.I.D. de 38 ani. Bărbatul este un „client” mai vechi al polițiștilor, fiind recidivist. Mai mult decât atât, în momentul comiterii fapte, el era sub control judiciar într-un alt dosar penal.

Drept urmare, în data de 24 martie bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava.

În cursul zilei de joi, 25 martie, el va fi prezentat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc cu propunerea luării măsurii de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.   


Intră acum și în grupul de