Un rădăuțean a reclamat că i-a fost furată mașina după ce a condus băut și a intrat într-o casă. Polițiștii au stabilit că el se aflase la volan


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean de 28 de ani este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a circulat băut cu mașina și a intrat într-o casă.

Astfel, sâmbătă seara, polițiștii din Rădăuți au fost sesizați că pe strada Spitalului un autoturism VAUXHALL a intrat într-un imobil, iar șoferul a coborât și a plecat în grabă spre strada Ștefan cel Mare.

Polițiștii au identificat autoturismul care prezenta avarii în partea frontală, iar cel care a făcut sesizarea a relatat că șoferul autoturismului a coborât din autoturism, îndreptându-se în grabă către str. Ștefan cel Mare din municipiu.

Ulterior, la circa un sfert de oră de la prima sesizare, un tânăr de 28d e ani din Rădăuți a reclamat prin 112 că i s-a furat  autoturismul VAUXHALL ce se afla parcat pe str. Ștefan cel Mare, având cheile în contact.

La scurt timp, acesta s-a prezentat în locul producerii evenimentului rutier, prezentând leziuni la nivelul capului, polițiștii având suspiciunea că de fapt acesta era conducătorul auto ce a provocat evenimentul rutier, plecând de la fața locului.

Întrucât tânărul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,68 mg/L alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind examinat de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți acesta a fost diagnosticat cu„ plăgi escoriate la nivelul capului”.

Polițiștii au stabilit că în ceea ce privește furtul autoturismului susmenționat, aceasta nu se confirmă,  în urma verificărilor și a investigațiilor efectuate, coroborate cu cele declarate verbal de  un martor identificat, stabilindu-se că proprietarul a fost cel care a condus autoturismul marca VAUXHALL provocând evenimentul rutier şi părăsind locul accidentului fără încuviinţarea lucrătorilor de poliţie.

În acest caz se fac cercetări pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de