Urmărire în trafic în comuna Șaru Dornei: Un tânăr băut și fără permis a încercat să fugă de polițiști, dar a ajuns în arest. Cu dosar penal s-a ales și proprietarul mașinii


Intră acum și în grupul de

Un șofer a încercat să fugă în trafic de la o patrulă de Poliție. Autoturismul condus de el a fost observat în trafic duminica seara, pe DN 82 din comuna Șaru Dornei.

Ignorând semnalele de oprire, conducătorul auto a accelerat, fiind urmărit aproximativ doi km. Ulterior, mașina condusă de acesta a fost blocată și stopată.

Astfel s-a constat că la volan se află un tânăr de 23 de ani, din comuna Șaru Dornei. Verificările au arătat că el nu are permis de conducere și este băut: de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în calitate de pasager se afla proprietarul mașinii, un bărbat de 38 ani, din aceeași localitate. Acesta, deși cunoștea faptul că tânărul se află sub influența băuturilor alcoolice și nu posedă permis de conducere, i-a încredințat volanul.

Astfel, ambii bărbați sunt cercetați penal. Proprietarul – pentru „încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, iar tânărul pentru „conducere fără permis”, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Pe lângă asta, cel din urmă a fost reținut pentru 24 ore și introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de