Elevii suceveni s-au intors cu premii de la Concursul National de limba engleza “Quest”


Intră acum și în grupul de

Judeţul Suceava a fost reprezentat săptămâna trecută la prima etapă a Concursului Naţional de limba engleză “ Quest” la Baia Mare de un grup de elevi ai Colegiului “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului şi eleva Rusu Carmen Miruna de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” din Suceava. Concursul a fost organizat de Colegiul Tehnic “George Bariţiu”din Baia Mare şi se adresează elevilor care studiază limba engleză două ore pe săptămână. La concurs au participat 109 elevi din 10 judeţe, sucevenii întorcându-se cu un Premiu III şi o menţiune.

”Au participat la concurs elevi din clasa a 9-a, elevi care cu siguranţă vor repeta experienţa anul viitor pentru că au obţinut punctaje onorabile. Este vorba despre Evelina Croitoru, Gabriela Asaftei, Alina Andronic, Stefana Loghin, Clarisa Custrin, Teodora Craciun, Dragomir Pascal, Nicolae Moroşan, Emilia Rusu, Mihaela Nuţu, Daniela Vieriu, Ana Nistor, Narcisa Prodan. Eleva Dranca Iulia Ioana de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului a obţinut Premiul III cu 92 de puncte iar eleva Rusu Carmen Miruna, pregătită de profesoara Mariana Giosan, a obţinut Menţiune cu 83 de puncte. Şi-au meritat pe deplin premiile, au muncit serios şi chiar le-a plăcut subiectul”, a precizat prof. Luminiţa Cîmpan din cadrul Colegiului “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Primăria din Gura Humorului a asigurat transportul, iar în drumul spre Baia Mare elevii au făcut un popas la Borşa, apoi la Mănăstirea Bîrsana .


Intră acum și în grupul de