Pagube de 180.000 euro în urma incendiului provocat intenționat în orașul Liteni. Polițiștii au stabilit un cerc de suspecți


Intră acum și în grupul de

Incendiul produs în noaptea de 6 aprilie, în localitatea Roșcani, orașul Liteni, a cauzat pagube imense. Estimările arată că flăcările au distrus mai multe utilaje agricole evaluate la 180.000 euro (peste 885 mii lei).

După cum am menționat anterior, ISU Suceava a stabilit că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenționate a sursei de aprindere.

Concret, un utilaj a fost distrus în totalitate, iar alte patru – parțial. Este vorba despre o combină agricolă, un mig de gunoi și trei tractoare.

Totodată, pe lângă bunuri materiale distruse, proprietarul societății comerciale, un localnic de 29 ani, s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar mama lui a suferit atac de panică. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. În acest caz, deja a fost stabilit un cerc de suspecți, urmând ca față de aceștia să fie efectuate activități investigativ operative și de cercetare penală.


Intră acum și în grupul de