Amendă pentru administratorul unui restaurant din Vatra Dornei care activa în ciuda restricțiilor


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vatra Dornei au efectuat marți, 6 aprilie, controale în mai multe localuri din municipiu. În cadrul acestora, s-a constat că un restaurant activa chiar dacă în localitate funcționează scenariul roșu.

Mai exact, în jurul orei 15:30, polițiștii au constat că în interiorul localului erau doi clienți care mâncau și consumau băuturi.

Dreptu urmare, administratorul societății comerciale, un localnic de 41 ani, a fost amendat pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității economice în interiorul localului, fiind informată și DSP Suceava.

Reamintim că Vatra Dornei e singurul municipiul din județul Suceava în care rata de infectare depășește 3 la mie și e una din cele trei localități în care funcționează restricțiile caracteristice scenariului roșu. Printre altele, restricțiile interzic activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice.


Intră acum și în grupul de