DNA face precizări în cazul șefului Permise și Înmatriculări Suceava: Au fost efectuate șapte percheziții domiciliare în Suceava și Baia Mare. Andrei Viorel Donciu nu are nicio calitate în dosar


Intră acum și în grupul de

La solicitarea News Bucovina, DNA a făcut, miercuri, precizări în cazul șefului interimar al Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto, inspector principal de poliție Andrei Viorel Donciu, arătând că aceasta nu are nicio calitate în dosar.

Potrivit sursei citate, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind  infracţiuni de corupție și asimilate corupției presupus săvârşite în perioada 2020 – martie 2021.

Astfel, în cursul zilei de 7 aprilie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în șapte locații situate în municipiile Suceava și Baia Mare, din care una este instituție publică, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În ceea ce privește inspectorul principal de poliție Andrei Viorel Donciu, DNA precizează că persoana menționată „nu are calitate de suspect sau inculpat în cauză”.


Intră acum și în grupul de