Bărbatul din Câmpulung Moldovenesc, care și-a agresat soția ignorând ordinul de protecție, a fost arestat preventiv. Femeia a fost bătută cu picioarele și arsă cu ţigara pe faţă


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a admis propunerea procurorilor de a-l aresta preventiv pe bărbatul din localitate care și-a agresat soția, ignorând ordinul de protecție.

Astfel, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, bărbatul (36 ani) a fost arestat pentru 30 de zile, începând cu 8 aprilie. El este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin Ordinul de protecție.

Imagine ilustrativă

După cum am menționat anterior, agresiunea a avut loc în data de 7 aprilie. În după amiaza acelei zile, bărbatul s-a deplasat la serviciul soției (34 ani), unde a agresat-o. De precizat că, acum câteva lui, împotriva lui a fost emis un ordin de protecție pentru șase luni, tot pentru violență în familie, care-i interzice apropierea față de soție. Totodată, soții se află în proces de divorț.

Din comunicatul Parchetului din Câmpulung Moldovenesc reiese că bărbatul a acționat cu sadism. El a lovit de mai multe ori cu piciorul în tibiile picioarelor femeii, apoi a lovit-o peste față și ars-o cu țigara la față.


Intră acum și în grupul de