Bărbat din Câmpulung Moldovenesc, reținut și cercetat penal după ce și-a agresat soția în public. Anterior, împotriva lui a fost emis ordin de protecție pentru șase luni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (36 ani) din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în arestul Poliției după ce și-a amenințat și lovit soția cu care se află în proces de divorț.

Cazul a avut loc miercuri, 7 aprilie. Atunci, bărbatul s-a deplasat la serviciul femeii (34 ani) unde a comis agresiunea. Imediat, femeia a apelat 112.

Imagine ilustrativă

Drept urmare, față de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii unei infracțiuni de „violență în familie”, dar și a infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

De precizat că în luna februarie a.c., Tribunalul Suceava a emis ordinul de protecție (pentru o perioadă de 6 luni) prin care bărbatului i-au fost impuse mai multe obligații, printre care și păstrarea unei distanțe minime de 6 metri față de femeie, familia ei și locul de muncă. În prezent, cei doi sunt în proces de divorț.

Astfel, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru a se dispune eventuale măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de