Atleții de la CSM Dorna au obținut două titluri de Campion Național și numeroase medalii la Campionatul Național de cros, Campionatul Național de alergare montană și Cupa Bucovina la 2.000 metri


Intră acum și în grupul de

Sportivii de la CSM Dorna au avut parte de un weekend complicat, în care au participat tocmai la trei competiții. Atleții au adus acasă, la Vatra Dornei, numeroase medalii și două titluri de Campion Național.

Astfel, sâmbătă a avut loc Campionatul Național de cros la categoriile Juniori 2 și 3, dar și copii 1 și 2. Competiția s-a desfășurat la Botoșani, în Pădurea Rediu.

Sportivul legitimat la CSM Dorna și CS Atletic Slanic, Dragoș Negoița, a devenit campion la proba de 4.000 metri categoria Juniori 3. Titlu de Campion Național a fost obținut și de echipa de Juniori 3 la proba de 4.000 metri. Din echipa câștigătoare au făcut parte: Dragoș Negoița, Alexandru Prâsneac și Cristo Balint.

Pe lângă asta, Claudia-Ionela Costiuc a obținut două medalii de argint, la proba 4 km (categoria junioare 2) și la aceeași probă dar în categoria junioare 3.

Ulterior, duminică, la Câmpulung Moldovenesc a avut loc Campionatul Național de alergare montană.

Atleții dorneni au obținut următoarele rezultate: locul III pentru Pop Petru-Iulia, locul IV pentru Ihnatiuc Andrei și locul 6 pentru Iluca Sorin-Valentin, toate la proba de 6.000 metri. Precizăm că această competiție este criteriu de selecție pentru Campionatul Balcanic și European de alergare montană, iar CMS Dorna a obținut trei „bilete câștigătoare”.

În paralele, tot duminică la Câmpulung Moldovenesc s-a desfășurat și Cupa Bucovina la 2.000 metri. În cadrul acestei competiții (la diferite categorii de vârstă), sportivii din Vatra Dornei au obținut: locul I Covasneanu David, locul II Storlaciuc David, locul III Denisa Kore, locul II Colibaba Luca și Colibaba Corina.

„Sunt încântat de rezultatele sportivilor mei. Mă bucura enorm evoluția sportivilor, pe care aș vrea să-i felicit public. Am încredere că pe viitor o să vina și alte rezultate de răsunet. Aș vrea să mulțumesc Admirație Locale, Aqua Carpatica, Coloana Center Vatra Dornei, Black-Hill Vatra Dornei”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.


Intră acum și în grupul de