Un copil de trei ani a murit sub roțile unei mașini la Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

Tragedie în comuna Vicovu de Jos, unde o fată de trei ani a fost călcată de o mașină în timp ce se juca în curtea unei societăți comerciale.

Accidentul s-a produs luni, 12 aprilie. Concret, un tânăr (27 ani) din comuna menționată a intrat cu mașina marca BMW în curtea unei societăți comerciale din localitate.

Foto simbol

După aceea, el a pătruns pe o aleea pavată, fără a observa că o fată de trei ani se juca în șezut, pe pavaj. El a trecut cu o roată peste copil.

Ulterior, bărbatul a apelat 112 și a transportat copilul la Spitalul Municipal Rădăuți. Pe raza comunei Horodnic de Jos el s-a întâlnit cu ambulanța care a preluat copilul.

Fata a fost diagnosticată cu fractură temporală stângă, stop cardio respirator, traumatism cranio cerebral sever și traumatism toracic închis. În ciuda efortului personalului medical, copilul a murit din cauza leziunilor grave.

La rândul său, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât evenimentul nu s-a produs pe drum public nu poate fi catalogat ca accident rutier. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de