Urmărire în trafic cu focuri de armă la Ghicea pentru reținerea unui contrabandist. Acesta a fugit abandonând autoturismul și țigările în valoare de aproape 23.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Izvoarele Sucevei și cei din cadrul SPF Brodina au depistat un caz de contrabandă cu țigări la frontiera cu Ucraina. Suspectul de contrabandă a reușit să fugă, însă polițiștii au confiscat țigările în valoare de aproape 23.000 lei.

Cazul a avut loc marți, în jurul orei 18:30. Astfel, pe raza localității sucevene Ghicea, polițiștii de frontieră au observat un autoturism de teren ce staționa pe un drum forestier, informează purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

Potrivit lui, la vederea polițiștilor de frontieră, șoferul a demarat în trombă. El nu s-a oprit nici după ce au fost trase focuri de avertisment.

După o scurtă urmărire, autoturismul a fost depistat abandonat pe marginea drumului, în interior fiind descoperite colete cu 1.950 pachete țigări de proveniență Duty-Free.

Ţigările, în valoare de peste 22.800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 8.000 lei, a fost indisponibilizat.

Continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de