Detaliile accidentului provocat de o femeie în Dumbrăveni: Aceasta conducea cu viteză mare și nu era atentă la drum


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a făcut, duminică, precizări privind accidentul produs sâmbătă dimineața la Dumbrăveni în urma căruia o femeie a fost rănită, iar mașina a luat foc.

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă dimineața la ora 08.24, o femeie de 42 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea autoturismul pe DJ20B, în afara localității Dumbrăveni, dinspre Dumbrăveni spre Vereşti, pe fondul neadaptării vitezei şi a preocupărilor de altă natură care i-au distras atenţia de la condus, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sens opus unde a lovit un capăt de pod, oprindu-se pe un teren agricol din proximitatea drumului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 42 de ani.

Conducătoarea auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

La acest incident au intervenit echipe ISU Suceava care au fost anunțate că mașina a luat foc după impact. Până la sosirea pompierilor incendiul a fost stins. De menționat este că vitezometrul s-a oprit la 150 de km/h.


Intră acum și în grupul de