Conductă de gaz natural fisurată la Bosanci în timpul unor lucrări de forare pe sub un drum comunal


Intră acum și în grupul de

O echipă a unei firme din Câmpulung Moldovenesc care efectua, sâmbătă, lucrări de forare pe sub drumul DC 70 din Bosanci a fisurat o conductă de alimentare cu gaz metan și au fost scăpări de gaze în atmosferă.

Doi angajați ai firmei din Câmpulung Moldovenesc au declarat că în timp ce efectuau lucrări de forare pe sub carosabilul DC 70A cu freza pneumatică, au perforat conducta de alimentare cu gaz metan și au simțit miros de gaz, fapt pentru care au oprit lucrarea și au anunțat telefonic pe administratorul drumului public.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul ISU Suceava, două echipaje de poliție care au asigurat zona și au deviat circulația rutieră, precum și reprezentanți ai Delgaz Grid SA Sucursala Suceava care au întrerupt parțial alimentarea cu gaz.

Ca urmare a evenimentului produs nu au rezultat victime omenești sau alte pagube materiale, decât avarierea conductei de alimentare, iar valoarea pagubei produse se va stabili ulterior de către reprezentanți ai SC Delgaz Grid SRL Suceava.

În acest caz se fac cercetări pentru „distrugerea din culpă”.


Intră acum și în grupul de