Accident cu șase tineri răniți în localitatea Stamate. Conducătoarea auto a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei prea mari


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu rănirea a șase tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 20 ani, s-a produs luni, 26 aprilie, pe raza localității Stamate.

Concret, în jurul orei 17:00, o tânără (20 ani) conducea pe DJ 290 un autoturism Volkswagen Sharan în care erau cinci pasageri. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, tânăra a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei neadaptate. Astfel, vehiculul a pătruns pe sensul opus de mers, după care a intrat în plină viteză într-un stâlp.

Toate cele șase persoane aflate în mașină au avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai exact, șoferița a ajuns la spital cu o contuzie la genunchi și glezna drepte; o pasageră de 16 a suferit TCC și contuzie la mână dreaptă; o adolescentă de 15 ani s-a ales cu o contuzie la pumnul stâng și escoriații la piciorul stâng; cea mai tânără pasageră, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticată cu o contuzie la bazin; un tânăr de 17 ani a suferit contuzie la mâna stângă, iar altul de 19 ani – TCC și contuzii la o gleznă și șold.

De menționat că șoferița nu era băută, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de