Accident cu șase tineri răniți în localitatea Stamate. Conducătoarea auto a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei prea mari

Un accident rutier soldat cu rănirea a șase tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 20 ani, s-a produs luni, 26 aprilie, pe raza localității Stamate.

Concret, în jurul orei 17:00, o tânără (20 ani) conducea pe DJ 290 un autoturism Volkswagen Sharan în care erau cinci pasageri. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, tânăra a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei neadaptate. Astfel, vehiculul a pătruns pe sensul opus de mers, după care a intrat în plină viteză într-un stâlp.

Toate cele șase persoane aflate în mașină au avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai exact, șoferița a ajuns la spital cu o contuzie la genunchi și glezna drepte; o pasageră de 16 a suferit TCC și contuzie la mână dreaptă; o adolescentă de 15 ani s-a ales cu o contuzie la pumnul stâng și escoriații la piciorul stâng; cea mai tânără pasageră, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticată cu o contuzie la bazin; un tânăr de 17 ani a suferit contuzie la mâna stângă, iar altul de 19 ani – TCC și contuzii la o gleznă și șold.

De menționat că șoferița nu era băută, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.