Rădăuți: Tânăr fără permis și vizibil băut, reținut după ce a refuzat testarea pentru alcoolemie. Încercând să fugă de la polițiști, el a intrat cu mașina într-un stâlp / UPDATE


Intră acum și în grupul de

O plimbare cu mașina s-a terminat pentru un tânăr (29 ani) din Horodnic de Sus în arestul IPJ Suceava.

El a fost depistat în trafic miercuri, 28 aprilie, puțin după miezul nopții. Bărbatul conducea un autoturism pe raza municipiului Rădăuți și a fost oprit pentru control.

Potrivit IPJ Suceava, tânărul emana halenă alcoolică, motiv pentru care polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Șoferul a refuzat atât testarea, cât şi recoltatrea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

Verificările ulterioare au arătat că, de fapt, tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Drept urmare, el a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, tânărul a fost amendat pentru lipsa declarației care să-i justifice prezența în spațiul public după ora 22:00.

UPDATE.

Tânărul a fost oprit din cauza că autoturismul prezenta avarii în partea din față. El însă a ignorat semnalele polițiștilor, încercând să fugă în trafic.

La un moment dat, pe str. Pictor Grigorescu, șoferul a intrat într-un stâlp. Ulterior, el a încercat să fugă pedestru. Cu toate acestea, după aproximativ 400 m, el a fost prins și încătușat.

De menționat că în mașină se mai alfa un bărbat, care a reușit să fugă.


Intră acum și în grupul de