O cabană din Mălini folosită ca depozit de echipamente sportive a fost mistuită de flăcări


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic s-a produs marți seara în comuna Mălini. Focul a distrus o cabană amplasată lângă pârtia de schi din localitate, dar și echipamentele sportive depozitate în clădire.

Focul a fost observat în jurul orei 22:00. Cercetările ulterioare au arătat că în seara respectivă, administratorul societății comerciale ce deține cabana a făcut focul într-o sobă metalică, situată lângă una dintre cabane. Ulterior, el a plecat fără a stinge focul.

Foto simbol. Sursa: ISU Suceava

Astfel, din cauza jarului purtat de vânt de la sobă, a izbucnit incendiul la cabană ce are dimensiunile de 6×4 metri, punând în pericol și celelalte cabane din zonă. Pompierii suceveni au reușit să lichideze incendiul, evitând astfel propagarea acestuia.

Toate echipamentele sportive depozitate în cabană, respectiv schiuri, bețe de schi, sănii din material plastic, dar și mobilierul din lemn au fost distruse.  

Cabana nu era asigurată, administratorul societății nu a putut estima valoarea pagubelor produse. Totodată, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de