Tânăr încătușat și internat la Psihiatrie după ce a comis un accident rutier cu trei mașini implicate la Vicovu de Jos. El era băut, fără permis și se comporta agresiv


Intră acum și în grupul de

Accidentul s-a produs joi, 6 martie, pe raza comunei Vicovu de Jos. În jurul orei 22:00, un bărbat (53 ani) care conducea un autoturism Dacia pe DN 2H a încetinit mașina pentru a virat pe un alt drum, în spatele său oprind un alt autoturism. În același timp, din spatele celor două mașini s-a angajat în depășire autoturismul Volkswagen Touran, care a intrat în coliziune cu ambele vehicule.

După accident, din Volkswagen au coborât doi tineri care au plecat pe jos de la locul accidentului. Ceilalți doi șoferi au sesizat Poliția.

Foto simbol

Tinerii au fost identificați la aproximativ 300 metri de la locul producerii accidentului. Unul dintre ei, pe care șoferii implicați în accident l-au indicat drept șoferul Volkswagen-ului, era în stare vădită de ebrietate și se manifesta agresiv. Drept urmare, polițiștii l-au încătușat.

Ulterior s-a stabilit că ambii tineri sunt din comuna Straja, iar cel agresiv are 22 ani. El a fost testat cu aparatul etilotest având 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar prietenul său – 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalți doi șoferi nu erau băuți.

Deși a fost testat cu aparatul etilotest, tânărul de 22 ani a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat că anterior tânărul a fost lăsat fără permis. Astfel, luând în considerare starea de ebrietate în care se afla și comportamentul agresiv, tânărul a fost internat în Secția Psihiatrie din cadrul SM Rădăuți.

El este cercetat penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De menționat că în urma accidentului nu a fost rănită nicio persoană.


Intră acum și în grupul de