Tinerii care au violat o copilă din localitatea Ostra și-au aflat pedepsele: Unul va sta patru ani la închisoare, iar ceilalți doi – câte trei ani la un centru educativ


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din localitatea suceveană Ostra au fost condamnați, în data de 6 mai, pentru violurile comise în perioada octombrie-noiembrie 2019, victima fiind o adolescentă ce nu împlinise nici 12 ani.

Astfel, tânărul care la momentul săvârșirii infracțiunii era major a fost condamnat la patru ani de închisoare. În aceeași zi – 6 mai – el a fost depus la Penitenciarul Botoșani. Ceilalți doi tineri, care au comis faptele fiind încă minori, vor petrece următorii trei ani la Centrul Educativ din Târgul Ocna, unde au și fost depuși.

Imagine ilustrativă

Ce au comis?

În data de 26 noiembrie 2019, cei trei au fost arestați fiind bănuiți că au violat o copilă din Ostra, fapt deja confirmat prin decizia Judecătoriei Gura Humorului.

Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, într-una din zilele de la începutul lunii octombrie 2019, în timp ce fata se afla la locuinţa unei cunoştinţe din Ostra, tânărul care a fost condamnat la închisoare a amenințat-o că va spune părinților ei că aceasta fumează dacă nu îi face sex oral. Astfel, minora a fost constrânsă să întreţină un act sexual cu acesta.

La scurt timp de la acest incident, tânăra a fost constrânsă din nou să întreţină un act sexual deja cu un alt tânăr, care a ameninţat-o că va divulga informaţia că a întreţinut anterior acte sexuale cu primul inculpat. La curt timp, istoria s-a repetat și cu cel de al treilea tânăr.

În data de 20 decembrie 2019, cei trei tineri au fost trimiși în judecată, toți fiind în stare de arest preventiv.


Intră acum și în grupul de