O lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată a provocat un incendiu într-o garsonieră din Rădăuți. Proprietara a suferit un atac de panică


Intră acum și în grupul de

O lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată a cauzat un incendiu ce a pus în pericol un întreg bloc de locuințe din municipiul Rădăuți.

Incendiul a izbucnit luni, 10 mai, în jurul orei 02:45, într-o garsonieră. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea pompierilor, ardeau în sufragerie obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și materiale textile, cu pericol de propagare la întreaga locuință. Pereții acesteia erau degradați din cauza fumului și a gazelor fierbinți.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră, iar pompierii au salvat restul locuinței și nu au permis focului să se extindă.

În același timp, paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 47 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital.

„Cel mai probabil, o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată peste noapte, a fost cauza producerii incendiului”, a subliniat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de