Polițiștii suceveni au intervenit la o nuntă din Frătăuții Noi și la o petrecere din Slatina. Organizatorii evenimentelor și administratorii localurilor au fost amendați


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au întrerupt din nou evenimente organizate în ciuda restricțiilor anti-Covid. Este vorba despre o nuntă organizată într-un restaurant din comuna Frătăuții Noi și o petrecere ce a avut loc într-o cabană din comuna Slatina, ambele evenimente având loc în seara de duminică, 9 mai.

La nunta din Frătăuții Noi au participat 20 de persoane. După ce au întrerupt evenimentul și s-au asigurat că toți invitații au plecat, polițiștii au amendat organizatorul și administratorul localului. Valoarea totală a celor două amenzi este de 4.000 lei.

În aceeași seară, în urma unei sesizări la 112, polițiștii au intervenit la o petrecere organizată într-o cabană din satul Găinești, comuna Slatina.

Echipa de control a sosit spre finalul evenimentului, dar a stabilit că au participat în jur de 40 de persoane. Ca și în cazul precedent au fost aplicate amenzi. Însă de data aceasta administratorul pensiunii a fost și cel care a organizat petrecerea. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 2.000 lei.

Reamintim că, în ultima perioadă, polițiștii suceveni depistează tot mai multe evenimente cu mulți participanți, organizate fără respectarea măsurilor anti-Covid.

Potrivit IPJ Suceava, doar la sfârșitul săptămânii trecute au fost stopate șase evenimente private pe lângă cele prezentate mai sus. În toate cazurile, participanții au fost evacuați, iar organizatorii amendați.


Intră acum și în grupul de