Cinci tineri din Pătrăuți, răniți după ce o mașină condusă de un șofer băut a lovit colțul unui imobil și a fost proiectată în șanț. Pasagerii au plecat acasă, dar părinții au sunat la 112 fiind preluați de ambulanțe


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri din Pătrăuți cu vârste între 17 și 22 de ani au suferit răni după ce au fost victimele unui accident produs, sâmbătă dimineața, la Pătrăuți, dar au plecat de la locul accidentului.

Astfel, potrivit cercetărilor polițiștilor, sâmbătă în jurul orei  02:15, în interiorul localității Pătrăuți s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a cinci persoane, iar șoferul, împreună cu șase pasageri, a plecat de la fața locului.

Șoferul, un tânăr de 21 de ani din Pătrăuți, a condus autoturismul marca VW Golf pe un drum comunal neclasificat din comună dinspre Toloaca Ilișca spre DJ 208 V, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcție de mers și a intrat frontal în colțul unui imobil, după care a fost proiectat în șanțul din partea stânga al sensului său de mers.

După impact, atât șoferul cât și pasagerii au plecat de la fața locului fără a anunța evenimentul.

Patru dintre pasagere s-au deplasat la domiciliu, de unde unul dintre părinții acestora a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje SMURD, iar cele patru pasagere au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Șoferul  a mers împreună cu pasagerul din dreapta, cu autoturismului unui prieten la Spitalul Județean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale pasagerului.

În urma consultațiilor medicale unui tânăr de 22 de ani Ionuț S, i s-a stabilit diagnosticul ”contuzionat prin accident rutier”, unei tinere de 18 ani, Cristina M, „TCC, contuzie toracică”, o altă tânără, de 17 ani, Raluca N. „contuzionat prin accident rutier, TCC, contuzie coloana cervicală, contuzie dorso-lombară”, o altă tânăr de 18 ani, Iulia P. „contuzionat prin accident rutier, TCC fără P.C., contuzie coloana cervicală, contuzie gambă stg. plagă frontală”, în timp ce a patra tânără a refuzat să fie examinată din punct de vedere medical.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”,”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de