Detaliile accidentului în care o fetiță a murit la Mitocu Dragomirnei: Șoferul unei mașini a dat cu spatele și a lovit fetița care se angajase în traversarea străzii


Intră acum și în grupul de

O fetiță de 5 ani din Mitocu Dragomirnei a murit, luni după amiaza, la Spitalul Județean Suceava unde a fost adusă în stare de inconștiență după ce a fost lovită de un autoturism.

Potrivit cercetărilor poliției, Ionuț C. din Mitocu Dragomirnei, a condus un autoturism Seat Alhambra, pe DJ 208U din Mitocu Dragomirnei, către Mănăstirea Dragomirna, iar în zona intersecției cu str. Sărăturii a efectuat o manevră de mers înapoi și a acroșat o fetiță de 5 ani, localnică, ce era angajată în traversarea străzii.

În urma evenimentului fetița a fost rănită grav și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

La orele 17.10, personalul SJU Suceava a anunțat faptul că minora, victima accidentului rutier, a decedat la secția UPU a spitalului după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, procedându-se la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de