Un botoșănean care conducea băut spre locul de muncă din Suceava s-a răsturnat cu mașina la intrare în județ. Patru persoane au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au ajuns la spital după un accident rutier produs miercuri, 26 mai, la intrare în județul Suceava dinspre județul Botoșani. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 07:00.

Astfel, un botoșănean (42 ani) se deplasa către locul de muncă din municipiul Suceava, conducând autoturismul marca Dacia pe DJ 208 C. În autoturism se mai aflau trei bărbați, doi din județul Botoșani și unul din Constanța.

La aproximativ 200 metri după ce a intrat pe teritoriul județului Suceava, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv asfalt umed, iar într-o ușoară curbă a pierdut controlul mașinii, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat repetat, pe o distanță de aprox. 60 metri, pe terenurile agricole din dreapta drumului.

Toți cei patru bărbați aflați în autoturism au fost răniți. Cel mai ușor a scăpat chiar șoferul mașinii. Bărbații au fost transportați la UPU Suceava.

De precizat că șoferul avea, potrivit aparatului etilotest, 1,26 mg/litru alcool în aerul expirat.

Reamintim că tot miercuri dimineață, un accident similar s-a produs pe raza orașului Milișăuți.

Concret, un bărbat care se deplasa dinspre mun. Rădăuți spre mun. Suceava a pierdut controlul volanului în urma unui derapaj, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în afara carosabilului.

Pe lângă șofer, în mașină se deplasau și două pasagere. Ambele femei (59 și 68 ani) au rămas blocate în interior, fiind necesară intervenția pompierilor militari, care le-au extras. Pasagerele au fost ușor rănite.


Intră acum și în grupul de