Un sucevean a fost ademenit de către o femeie într-un cartier de romi, unde mai multe persoane l-au bătut și i-au distrus mașina. Unul dintre agresori a fost reținut pentru 24 de ore


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru că ar fi bătut un sucevean și i-ar fi distrus mașina. Cercetările polițiștilor arată la agresiune au participat mai multe persoane din cartierul de romi din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Faptele au avut loc în seara de 25 mai. Atunci, mai multe persoane au provocat distrugeri la un autoturism marca Seat, surprins pe drumul comunal din cartierul de rromi. La distrugerea vehiculului au participat atât bărbatul reținut, cât și alți doi bărbați, dar și o femeie. Aceștia au folosit niște pari din lemn.

Foto simbol

În mașină se afla doar șoferul. Nici acesta nu a scăpat nevătămat. El a fost bătut și amenințat de către bărbatul reținut. Șoferul a ajuns la spital, având nevoie de 7-8 zile îngrijiri medicale.

Cercetările au mai arătat că bărbatul a fost ademenit în cartierul de rromi de către o femeie. Ea a făcut această faptă pentru ca persoanele care au participat la agresiune să se poată răzbuna pe șofer pentru niște divergențe mai vechi.

În acest caz a fost reținut un singur bărbat. În data de 28 mai va fi propusă punerea în mișcare a acțiunii penale și o altă măsură preventivă față de el. Cercetările continuă.


Intră acum și în grupul de